Gar-Bo- besiktningar

Gar-Bo-
besiktningar

Besiktning

NKPG Byggkonsult AB har ett samarbetsavtal med Gar-Bo Besiktning AB.

Gar-Bo är Sveriges ledande försäkringsbolag för byggrelaterade försäkringar och är specialiserade på småhus och bostadsrätter. Gar-Bo erbjuder trygghetslösningar i form av försäkringar, besiktningar, rådgivning och granskning och detta framför allt i samband med olika former av nybyggnationer.

Som Gar-Bo partner är NKPG Byggkonsult delaktig i att uppfylla Gar-Bo:s mål om att minska risken i kundernas boende samt att ge kunderna hög kvalitet och god service. Niklas utför framför allt entreprenadbesiktningar av villabyggnationer åt Gar-Bo. Niklas har totalt utfört flera hundra kontroll-, slut-, efter- och tvåårsbesiktningar (garantibesiktningar) åt Gar-Bo.

Gar-Bo handplockar sina samarbetspartners/besiktningsmän för att säkerställa kompetenser som t.ex. noggrannhet, opartiskhet, engagemang samt ett serviceinriktat bemötande. För att få jobba som entreprenadbesiktningsman åt Gar-Bo måste man vara certifierad vilket intygar omfattande besiktningserfarenhet samt god kännedom om vilka fel som kan uppstå i en byggnad.